fbpx
SEMINAR GRATUIT: SĂNĂTATEA ÎN TRUP PRIN RECALIBRAREA FIINTEI

Mihai Lucian / Psiholog, Parapsiholog, Teolog

Data inceperii: 3 Dec 2019 18:00

Pret: 0 Lei

Programul seminarului: 18:00 – 20:00.  

După completarea formularului de ÎNSCRIERE la curs, vă rog să apelați la numărul de tel. +40773954542, pentru a primi CONFIRMAREA locului dumneavoastră în sală. 

*** Confirmarea telefonică este obligatorie ***

Seminarul vine în completarea cursului Recalibrarea Fiintei și a cărții care îi poartă numele și s-a nascut din dorința domnului psiholog, parapsiholog și teolog, Lucian Mihai de a ajuta un numar cât mai mare de oameni.

INSCRIE-TE LA CURS:

               

Obiectivul principal al campaniei este de a sprijini repararea lăcașurilor sfinte și de a strânge fonduri și bunuri pentru ajutorarea caselor de copii, azilelor de bătrâni precum și a familiilor nevoiașe.

Ca obiectiv secundar de a educa și îndruma oamenii spre a redobândi starea de sănătate fizică, sufletească și mentală cu care au fost înzestrați de la Dumnezeu, dar care s-a deteriorat de-a lungul timpului cu fiecare alegere greșită.

Seminarul Sănătate în trup prin Recalibrarea Ființei este susținut de Dr. Mariana Constantin și de specialiștul în biorezonanță/nutriție Loredana Pițigoi.

Viața este 10% ceea ce ni se întâmplă și 90% cum reacționăm la ceea ce ni se întâmplă. Cu alte cuvinte, viața nu este altceva decât suma tuturor alegerilor pe care le facem, atât conștient cât și inconștient, de aceea alegerile zilnice, aparent neimportante, sunt cele care au un impact major asupra stării de sănătate a ființei, implicit asupra întregului destin.

Liberul arbitru este un dar prețios deoarece ne oferă posibilitatea de a ne crea și influența propria realitate dar și responsabilitatea de a alege în mod înțelept.

 Atunci când nu suntem pe deplin mulțumiți de evoluția noastră, fiecare zi reprezintă o nouă șansă de a ne schimba radical destinul, dacă suntem pregătiți să renunțăm la ceea ce este nociv și să integrăm în viața noastră toate acțiunile sănătoase necesare schimbării. Gândurile si sentimentele pe care le avem vis-a-vis de propria persoană, precum și felul în care ne îngrijim de trupul nostru au un impact decisiv în capacitatea noastră de a ne schimba. În cadrul acestui seminar gratuit, vom învăța cum să ne armonizăm corpul subtil (spirit) si corpul energetic (informații, energii) precum și cum să ne îngrijim corpul fizic (trup) prin odihnă, hidratare, alcalinizare, deparazitare, detoxifiere, nutriție și sport pentru a putea obține acel echilibru armonios mult dorit.

Pentru a vă susține în armonizarea întregii ființe, în cadrul acestui seminar vom organiza o tombolă cu premii care constau în ședințe gratuite de terapie prin biorezonanță. 

Te invităm așadar, împreună cu familia și prietenii să participi gratuit la acest seminar de nutriție și sănătate. 

____________________________

OBLIGAȚIILE  PARTICIPANTULUI:
– Cursantul este obligat să păstreze liniștea pe toată durata cursului și să aibă decență vestimentară.
– Telefoanele se vor păstra pe mod avion/silențios sau vor fi închise pe toată durata cursului.
– Este strict interzisă înregistrarea video sau audio a discuțiilor și informațiilor oferite în cadrul cursului.
– Cursantul este obligat să respecte orarul cursului și al pauzelor.

Nerespectarea obligațiilor de mai sus menționate, atrag după sine excluderea din sala de curs a participantului.

TESTIMONIALE - CURSURI/SEMINARII DIN PITESTI SI DIN TARA

Recalibrarea Ființei

Recalibrarea Ființei

Recalibrarea Ființei

Recalibrarea Ființei

Recalibrarea Ființei – Testimonial

Recalibrarea Ființei – Testimonial

Recalibrarea Ființei – Testimonial

Reaclibrarea Ființei – Testimonial

Preferinte de confidentialitate
Politica de confidențialitate a www.loredanapitigoi.ro, se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu cursanții săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului și a ofertelor acestuia. Site-ul nostru va reține datele personale și le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind cursurile/seminariile de pe site-ul www.loredanapitigoi.ro și a trimiterii prin mail de REMINDERE pentru plată curs și/sau pentru începere curs, celor înscrisi la respectivul curs.