fbpx
CURS GRATUIT RECALIBRAREA FIINȚEI - 24, 25 IANUARIE - PITESTI

Mihai Lucian / Psiholog, Parapsiholog, Teolog

Data inceperii: 24 Ian 2019 16:45

Pret: 0 Lei

Programul cursului: Vineri 16.45 – 20.30; Sâmbătă 09.45 – 18.00.

După completarea formularului de ÎNSCRIERE la curs, vă rog să apelați numărul de tel. +40773.954.542, pentru a primi CONFIRMAREA locului dumneavoastră în sală.

*** Confirmarea telefonică este obligatorie ***

Campania RECALIBRAREA FIINȚEI a pornit în urma publicării cărții mele cu același nume, ca urmare a succesului pe care l-a avut și îl are încă de la apariție, în rândul numeroșilor săi cititori. Cartea a fost scrisă din dorința de a sprijini nevoia oamenilor de a afla adevărul, atât despre ei înșiși, cât și despre lumea în care trăiesc. Mi-am asumat această misiune cu tot curajul și responsabilitatea, dezvoltând un sistem complex și complet de educare și vindecare prin cunoaștere teoretică și practică. Acest sistem angrenează un număr mare de specialiști în medicină, biorezonanță, nutriție, psihologie care vin în ajutorul tău pentru ca TU să regăsești SENSUL VIEȚII TALE.

INSCRIE-TE LA CURS:

Recalibrarea fiintei

Din păcate, când trupul este perturbat de blocaje interioare este din ce în ce mai dificil, până la imposibil, să mai percepi aceste mesaje vitale necesare bunei lui funcționări și astfel apare boala. Blocajele corpului fizic provin dintr-o alimentație nesănătoasă și săracă în nutrienți, care dereglează echilibrul acido-bazic al sângelui, din lipsa unui nivel optim de hidratare, dintr-un exces de paraziți și toxine pe care îl menținem continuu printr-un mod de viață dezordonat, precum și din scăderea imunității generale a organismului. Toate aceste condiții declanșează în cel mai scurt timp stări negative de joasă vibrație cu conotații patologice în plan psihic și comportamental , de la gânduri negative, pesimiste și emoții de joasă vibrație, până la depresii, psihoze, frici, agresivitate, nervozitate accentuată, diverse tipuri de dependențe, incapacitate emoțională, izolare relațională și socială, etc.

Acest dezechilibru acido-bazic se produce ca urmare a gradului de poluare al mediului în care trăiești, calității tot mai reduse a apei și hranei, medicamentelor pe care le ingerezi în mod frecvent, stilului de viață sedentar și expunerii zi de zi la un nivel de stress din ce în ce mai ridicat. Contracararea acidozei prin sprijinirea mecanismelor de autoreglare a pH-ului corpului duce la reinstalarea capacității de menținere în parametrii constanți, optimali, a tuturor proceselor fiziologice din organism (homeostazie), cu efecte benefice pe multiple planuri, de la îmbunătățirea substanțială a stării generale a organismului, până la emiterea frecventă de gânduri pozitive, de înaltă vibrație, creșterea puterii de rezistență la stres și instalarea calmului, încrederii, armoniei, compasiunii și păcii interioare. Un trup echilibrat bio-chimic, bine hidratat și curățat de toxine și paraziți devine un receptor performant al tuturor mesajelor venite, atât din exteriorul, cât și din interiorul tău, dezvoltându-ți intuiția și celelalte capacități extrasenzoriale. El se transformă într- un canal de comunicare eficientă cu planurile subtile ale existenței, ceea ce îți crește puterea de manifestare a dorințelor în viața de zi cu zi și îți facilitează accesul la arhiva programelor care te guvernează, aflate în în zona subconștientul tău.

RECALIBRAREA FIINȚEI este o metodă psiho-energo-informațională cu ajutorul căreia înlături din corpul subtil CAUZELE problemelor cu care te confrunți, la orice nivel se manifestă acestea în Ființa ta. Tehnicile acestei metode se pot adapta în funcție de propria ta unicitate, de nivelul tău de credință, cunoaștere, vârstă, sex sau personalitate.

Metoda este structurată în 3 etape:

Etapa pregătitoare (transmiterea și înțelegerea conceptelor/informațiilor de bază),

Etapa conștientizării și acceptării (descoperirea cauzelor problemelor și acceptarea acestora),

Etapa transformării/vindecării prin reprogramare mentală la nivelul subconștientului.

1. Etapa pregătitoare presupune crearea unei baze de cunoștiințe absolut necesară pentru buna desfășurare a etapelor ulterioare. Scopul este ca tu, cel care începi acest drum, să înțelegi corect noile informații pentru că numai în acest fel poți conștientiza și accepta cauzele tuturor problemelor și nemulțimirilor tale, pentru ca apoi să acționezi în direcția transformatoare potrivită ființei tale.

2. Conștientizarea și acceptarea sunt cele mai ușoare și importante procese psihice de eliminare a CAUZELOR tuturor problemelor tale ( sentimente distructive, convingeri limitative, resentimente, regrete, comportamente negative), de la nivelul afecțiunilor trupești, până la cel al lipsei bunăstării materiale.

Problemele tale provin din gândurile care reflectă un mod de viață lipsit de VALORILE REALE ale FIINȚEI UMANE: Credința, Iubirea, Iertarea, Dăruirea, Recunoștința, Integritatea și Disciplina.

Exemple:

Sentimente distructive: teama, neîncrederea, nesiguranța, mânia, vinovăția, orgoliul, gelozia, atașamentul.

Convingeri limitative: nu pot, nu merit, nu reușesc, nu sunt suficient de bun, oamenii nu mă plac, oamenii sunt răi, etc.

Resentimente: iritarea, antipatia, mânia, nemulțumirea, ura, etc. Regrete: nu am făcut/ devenit/realizat, etc.

Comportamente negative, reprobabile: dependențele de orice fel, viciile, încălcări ale regulilor morale.

3. Transformarea este procesul de schimbare în bine, de vindecare a Ființei tale, ca urmarea a reprogramării mentale ce presupune înlocuirea programelor/convingerilor negative, limitative, aflate în subconștient, cu varianta corectă, potrivită pentru ființa ta. Reprogramarea se realizează prin procedee de contemplație, semi-hipnoză și prin implementarea afirmațiilor pozitive. După ce algoritmul reprogramării este învățat și însușit corect, el poate fi aplicat cu succes în viața ta chiar de tine, fără a mai avea nevoie de ajutorul instructorului. Prin RECALIBRAREA FIINȚEI înveți să devii SĂNĂTOS, FERICIT ȘI PROSPER, înveți să devii propriul tău terapeut.

Reprogramarea se realizează prin procedee de contemplație, hipnoză și prin implementarea afirmațiilor pozitive. După ce algoritmul reprogramării este învățat corect, el poate fi aplicat cu success în viața de zi cu zi, ori de câte ori simte că este necesar.

De asemenea în cadrul cursului vom avea tombolă cu premii care constau în ședințe de BIOREZONANȚĂ GRATUITE, cât și îndrumări corecte în domeniul MEDICAL și al NUTRIȚIEI oferite de echipa: Dr. Mariana Constantin, Dr. Gabriela Chivu, nutriționiști/specialiști  în biorezonanță Dorina Baciu, Adriana Ologoiu .

Eforturile noastre concentrate se materializează inclusiv în întrajutorarea caselor de copii, azilelor de bătrâni și familiilor nevoiașe, precum și în repararea unor lăcașuri sfinte, acțiuni posibile ca urmare a contribuțiilor în bani și obiecte făcute de către cursanți.

____________________________

OBLIGAȚIILE  PARTICIPANTULUI:
– Cursantul este obligat să păstreze liniștea pe toată durata cursului și să aibă decență vestimentară.
– Telefoanele se vor păstra pe mod avion/silențios sau vor fi închise pe toată durata cursului.
– Fiecare cursant are obligația de a achita 25 lei/zi, reprezentând locul său în sala de curs, pentru copii cu vârste cuprinse între 9 și 17 ani, taxa de loc în sală este suportată de d-nul Mihai Lucian, cu condiția ca ei să fie însoțiți de un membru al familiei lor.
– Este strict interzisă înregistrarea video sau audio a discuțiilor și informațiilor oferite în cadrul cursului.
– Cursantul este obligat să respecte orarul cursului și al pauzelor.

Nerespectarea obligațiilor de mai sus menționate, atrage după sine excluderea din sala de curs, fără posibilitatea de a recupera taxa de loc pe durata celor două zile, achitată în cadrul hotelului.

TESTIMONIALE - CURSURI/SEMINARII DIN TARA

Recalibrarea Ființei

Recalibrarea Ființei

Recalibrarea Ființei

Recalibrarea Ființei

Recalibrarea Ființei – Testimonial

Recalibrarea Ființei – Testimonial

Recalibrarea Ființei – Testimonial

Reaclibrarea Ființei – Testimonial

Preferinte de confidentialitate
Politica de confidențialitate a www.loredanapitigoi.ro, se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu cursanții săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului și a ofertelor acestuia. Site-ul nostru va reține datele personale și le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind cursurile/seminariile de pe site-ul www.loredanapitigoi.ro și a trimiterii prin mail de REMINDERE pentru plată curs și/sau pentru începere curs, celor înscrisi la respectivul curs.