fbpx
Teh. Nutritionist – Biorezonanță Loredana Pitigoi

Despre mine:

Te-ai gandit vreodata ca raspunsurile apar intotdeauna inaintea intrebarilor? Ca vindecarea incepe odata cu declansarea bolii? Si ca un vis nu se poate indeplini daca nu exista mai intai o perioada in care nu e indeplinit?

Nu-i asa ca am creat o realitate perfecta?

Orice om poate fi sanatos si fericit, oriunde s-ar afla.

Tot ceea ce se intampla vreodata, in toate domeniile se intampla in favoarea ta, de aceea nu intamplator citesti aceste randuri chiar acum.

Economist la baza, dupa diverse experiente in viata si in cariera mea, am reusit sa am succes in ceea ce mi-am propus.

Intotdeauna mi-a placut sa lucrez cu oamenii si am facut lucrul acesta in diferite moduri, lucrand in domeniul asigurarilor life & non-life, in domeniul green – responsabil mediu, in domeniul sanatatii, in vanzari de toate felurile…

Acestea s-au derulat pe parcursul a 10 ani si toate au contribuit la omul care sunt astazi, desi sunt constienta ca mai sunt multe lectii pe care trebuie sa le invat.

Cu oameni si printre oameni, meseria actuala de trainer corporatist, are o frumusete aparte, reusind de fiecare data sa dau valoare si sens alaturi de acestia, tuturor conceptelor pe care le discutam in cadrul sesiunilor de training.

Si cand ma gandesc ca totul pleaca de la emotie, chiar si in business…

M-am regasit si imi indrept atentia si inima catre oameni. Acum visul meu este sa ajut oameni si stiu ca pot sa fac asta prin dezvoltare spirituala si personala cat si prin reeducarea din punct de vedere al nutritiei si al biorezonantei.

Energiile noastre magnetice se dezechilibreaza din cauza toxicitatii, alimentatiei acide, a gandurilor si emotiilor negative. Biorezonanta face parte din categoria terapiilor vibrationale, terapii care au rolul de a modifica energia vibrationala, imbunatatind respiratia si vitalitatea celulara.

As vrea sa te gandesti la viata ta exact asa cum este. Bun. Acum as vrea sa te gandesti la viata spectaculoasa la care visezi. Eu iti doresc sa ai parte de tot ce iti doresti!

Mai mult decat atat, iti spun ca exista o cale mai rapida de a ajunge la indeplinirea visului tau si a starii tale de bine.

Pentru a angrena aceasta magie este absolut necesar sa faci ceva: sa ai credinta, sa ai incredere, sa nu eziti, sa vizualizezi si sa incepi sa traiesti chiar acum viata la care visezi pornind de la ce ai.

“Viata nu este altceva decat un vis, visul fiecaruia, iar daca stiti sa visati, veti reusi sa creati o viata plina de iubire, visul devenind o capodopera.” (Mihai Lucian)

Nu iti cer sa ma crezi pe cuvant, convinge-te singur(a).

Daca vrei sa ai la dispozitie toate informatiile necesare pentru a-ti vindeca singur(a) viata, daca vrei sa obtii un echilibru minte-corp-spirit si vrei sa gasesti solutia pentru o alimentatie sanatoasa te astept la:

Seminar SANATATE IN TRUP PRIN RECALIBRAREA FIINTEI – Loredana Pitigoi

Nutritie si Biorezonanta – Loredana Pitigoi

Preferinte de confidentialitate
Politica de confidențialitate a www.loredanapitigoi.ro, se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu cursanții săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului și a ofertelor acestuia. Site-ul nostru va reține datele personale și le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind cursurile/seminariile de pe site-ul www.loredanapitigoi.ro și a trimiterii prin mail de REMINDERE pentru plată curs și/sau pentru începere curs, celor înscrisi la respectivul curs.