fbpx

CAMPANIE NAȚIONALĂ UMANITARĂ

Suflete drag, 

           În România anului 2019 trăiesc mii de oameni care au nevoie de ajutor: copii abandonați, crescuți în orfelinate sau fără a avea acces la educație școlară, bătrâni resemnați și bolnavi uitați în aziluri , familii nevoiașe care se luptă din răsputeri să supraviețuiască nenorocirilor de tot felul.
În România există încă atâtea probleme care au nevoie de rezolvare: spitale și lăcașuri sfinte închise sau aflate în stare avansată de degradare,  lipsa acută de sânge din spitale,  menținerea unei rate uriașe a avorturilor  și multe altele.
La toate acestea se adaugă o acută lipsă de informații reale și corecte  despre cine suntem noi, oamenii, ca ființe complexe (alcătuite din spirit, psihic și trup) și despre cum să conviețuim pe planeta Pământ  sănătoși , prosperi și fericiți.
De aceea, împreună cu un grup inimos de colaboratori: profesori, medici, nutriționiști, terapeuți, psihologi, teologi care mi s-au alăturat cu mult entuziasm și dăruire, am inițiat o Campanie Umanitară în scopul de a oferii ajutor cazurilor sociale. Am proiectat-o pe două direcții principale de acțiune: 

ACȚIUNI DE INFORMARE ȘI EDUCARE

            Prin derularea unor  programe GRATUITE de educație scolară pentru copii și tineri  și dezvoltare personală  pentru tineri și adulți, concretizate prin:

  • – Ședințe de meditații școlare la diferite discipline: limbi străine, matematică, fizică, chimie etc.
  • – Seminar de pregătire a tinerilor pentru  relația de cuplu și căsătorie.             
  • – Seminar de înlăturare a consecintelor psiho-emoționale ale avorturilor.
  • – Seminar despre cum să ne rezolvăm problemele care apar în cuplu. Cum să ne protejăm copiii de trauma divorțului.  
  • – Seminar despre cum să ne vindecăm și să ne păstrăm trupul sănătos. 
  • – Seminar de dezvoltare  personală despre cum sa devii un om fericit.

           Meditațiile scolare și o parte din Seminare vor fi găzduite cu sprijinul dnei Dr. Mariana Constantin, in cabinetul SOLARIANA din Pitesti, Calea Bucuresti , Bl.31, Parter, după un program ce va fi publicat în curând .

Gallery not found.
ACTIUNI UMANITARE
  • – Donări periodice de sânge, prin campanii de informare și atragere a potențialilor donatori
  • – Strângere de fonduri bănești și materiale, pentru  sprijinirea  reparării lăcașurilor sfinte,  precum și ajutorarea caselor de copii, azilelor de bătrâni, familiilor nevoiașe aflate în atenția noastră, ale căror suferințe sunt nevăzute și ignorate de societate.

DONAȚIILE în bani pentru  sprijinirea Parohiei Cărămidarii de Sus Grozăvești se vor face doar în contul PAROHIEI: RO59RNCB0069148541370001       

DONAȚIILE în bani pentru copii, bătrâni și familii nevoiașe se vor face în contul SC CURSURI RECALIBRAREA SRL: RO52BACX0000001096532001 

           Informații despre campaniile noastre de strângere de fonduri și bunuri vor fi făcute publice pe această pagină, pe măsura derulării lor.

CAMPANIA NAȚIONALĂ UMANITARĂ ESTE ÎN DERULARE ÎN ORAȘELE:

BUCUREȘTI – Psi. Mihai Lucian, Dr. Chivu Gabriela și echipa 

PITEȘTI – Teh. Nutritionist – Biorezonanță Loredana Pitigoi, Dr. Constantin Mariana, Prof. Dr. Octavian Gruioniu și echipa

CONSTANȚA – Teh. Nutritionist – Biorezonanță Gheonea Emil, Iuliana Militaru, Prof. Dr. Arventie Iulian și echipa

GALAȚI – Teh. Nutritionist – Biorezonanță Veronica Ene  și echipa

PLOIEȘTI –  Teh. Nutriționist – Biorezonanță Dorina Baciu, Gabriela Popoviciu și echipa

 

TE INVIT ȘI PE TINE SĂ TE ALĂTURI CAMPANIEI NOASTRE!

Preferinte de confidentialitate
Politica de confidențialitate a www.loredanapitigoi.ro, se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu cursanții săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului și a ofertelor acestuia. Site-ul nostru va reține datele personale și le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind cursurile/seminariile de pe site-ul www.loredanapitigoi.ro și a trimiterii prin mail de REMINDERE pentru plată curs și/sau pentru începere curs, celor înscrisi la respectivul curs.